2020 NO HI HA MES PATA I AVANT

Total visitas: 1304 Visitas hoy: 2
4.7
(6)

2020 NO HI HA MES PATA I AVANT 1

Es la primera vegada que escric en públic, no crec que tinga repercussió, ni que la meua opinió siga rellevant, però gracies a La guarida del valencianismo, vaig a compartir el pesar que tinc des de fa uns dies.

El València esta mort, no hi ha volta enrere, amb un deute de 560 milions de euros, y a falta de 118 (100 de l’estadi i 18 dels poliesportius) per a poder construir el nou estadi, a un any de complir el regal de la ATE, no hi ha mes temps. Ja no es tracta de la terrible gestió Deportiva i social dels innombrables de Singapur, o de com maltracten a les llegendes històriques del club (Camarasa uno di noi), o de que el ¿honorable? president de la entitat no haja fet cap comunicació amb el aficionat, des de que te el honor de ocupar un càrrec que mai havia estat en mans tan deshonroses, ni tan sols de la pèrdua del prestigi futbolístic nacional, europeu i mundial de la entitat….de lo que tracta es de que el valencià no te futur, els números son freds i cruels, però el Valencia esta en quiebra tècnica. No te diners per a complir en les obligacions del nou estadi, en les de fer un poliesportiu als veïns de Benicalap, pareix que ara ni tan sol pot pagar les fitxes dels jugadors, i el innombrable senyor de Meriton no vol ficar ni un euro mes.

I ara que? Pues no hi ha mes remei, i en la meua opinió millor ara que el 15 de Maig de 2021, dia que se te que complir la ATE. Espere que l’ajuntament no aguante un any per a vore com el nostre club es arrastrat mes temps per gent que quan este club naixia, no tenia ni país. Espere que l’ajuntament anul·le la ATE ja, i que la quiebra siga reial, perquè sofrir un altre any de vendre jugadors a rivals directes, de vorer com arriben jugadors portuguesos per a donar comissions al “superagente” ( que ningú s’oblide que este es un altre culpable), de vorer com els equips de la comunitat, que no varen vendre l’anima al capital per no perdre estatus de xampions, ens van passant per davant poc a poc. No, un any així es injust per al valencianisme, per que a la fi el resultat es el mateix.

Espere i demane al ajuntament que execute la ATE ja, perquè te molt clar que no se va a complir, es algo demostrable.

Que no tinga por, que no pense que el Ajuntament quedara marcat per ser qui li fique la rubrica al fin del club com el coneixem, fa 6 anys que no es el nostre club.

Podem buscar culpables? Des de la conversió a SAD, tots els que vullgam, els Roig (com te que estar disfrutant Fernando), els Soler, la Generalitat, Bankia, Salvo, el innombrable de Singapur…però el problema va a ser sempre el mateix, des de Arturo Tuzón ningú ens ha fet vore que este club tenia que ser primer rentable, i després competitiu. El futbol modern i les promeses de lluitar un dia per la Xampions, no ens han deixat vore la realitat, i en la meua opinió hem fet tard, que no ens tornen a enganyar, no vindrà ningú a pagar el deute del Valencia, i a Bankia li preocupa cobrar, res mes.

Se que son paraules sense esperança, de un simple aficionat, en el cor trencat per vore com se mor un dels amors de la seua vida, però la realitat es la que es i es el primer pas per a poder reconstruir en dignitat el nostre equip.

En primera, en segona o en regional, jo allí estaré.

Sempre Amunt Valencia.2020 NO HI HA MES PATA I AVANT 2

Te ha gustado este post?

Ayuda al autor votando este artículo

Calificación media 4.7 / 5. Número de votos: 6

De momento no hay votos. Se el primero en votar!

Denunciar este artículo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *